Convertir librería.a a librería.lib

HMG en Español

Moderator: Rathinagiri

User avatar
srvet_claudio
Posts: 2055
Joined: Thu Feb 25, 2010 8:43 pm
Location: Uruguay
Has thanked: 40 times
Been thanked: 160 times
Contact:

Re: Convertir librería.a a librería.lib

Post by srvet_claudio »

The solution is you compile you app with Harbour instead of Clipper.
Best regards.
Dr. Claudio Soto
(from Uruguay)
http://srvet.blogspot.com

User avatar
Ismach
Posts: 121
Joined: Wed Nov 28, 2012 5:55 pm
DBs Used: DBF, mySQL, Mariadb, postgreSQL, Oracle, Db2, Interbase, Firebird, and SQLite
Location: Buenos Aires - Argentina
Been thanked: 9 times

Post by Ismach »

wow!!!, and work ?, I'll test.
Regards

User avatar
Ismach
Posts: 121
Joined: Wed Nov 28, 2012 5:55 pm
DBs Used: DBF, mySQL, Mariadb, postgreSQL, Oracle, Db2, Interbase, Firebird, and SQLite
Location: Buenos Aires - Argentina
Been thanked: 9 times

Post by Ismach »

Al parececer funciona
Attachments
lib2atest.png
lib2atest.png (154.31 KiB) Viewed 1647 times

trmpluym
Posts: 267
Joined: Tue Jul 15, 2014 6:52 pm
Location: The Netherlands
Has thanked: 8 times
Been thanked: 37 times

Post by trmpluym »

Claudio, thanks !

User avatar
ndarz
Posts: 56
Joined: Thu Apr 23, 2015 12:29 pm
Location: Argentina

Post by ndarz »

Amigo abinfa, como te dicen no compiles con clipper, compila con Harbour y podras utilizar la libreria.a en modo consola

Utiliza hbmk2 tiene todo lo que necesitas, haz un hbmk2 -help > hbmk2.txt (por ejemplo) y tendras todas las opciones y estan en español

User avatar
AUGE_OHR
Posts: 862
Joined: Sun Aug 25, 2019 3:12 pm
DBs Used: DBF, PostgreSQL, MySQL, SQLite
Location: Hamburg, Germany
Has thanked: 130 times
Been thanked: 218 times

Post by AUGE_OHR »

hi,

GREAT Tool !

have someone test it with 64 Bit :?:
have fun
Jimmy

Post Reply