Page 2 of 2

Re: HRB V/S LIB

Posted: Thu Apr 13, 2017 3:19 pm
by serge_girard
Hello Luis, That won't change much? Now you will have to install new HRB instead of EXE?

Serge

Re: HRB V/S LIB

Posted: Thu Apr 13, 2017 4:23 pm
by Anand
+1, and a very small one. Most probably just copy to exe folder.

Regards,

Anand

Re: HRB V/S LIB

Posted: Fri Apr 14, 2017 7:16 am
by serge_girard
Anand, I use a BAT file to start up my programs. In this batch file 2 programs are executed. The first program just looks in a MySQL table if a new version of the main program is avaiable. If so the old main program is renamed and a new copy is downloaded. Then the second program is started which by then maybe the latest version. Of course MySQL / libmysql.dll is required but this works perfect. From my place I upload the EXE and choose to whom it may serve.

Serge

Re: HRB V/S LIB

Posted: Fri Apr 14, 2017 9:32 am
by Anand
Good idea. Thanks

Regards,

Anand