Page 3 of 3

Re: Strange behavior of HMG IDE

Posted: Mon Sep 14, 2020 5:54 pm
by franco
I have problem with IDE. I mentioned this before in another post. If I build 30 times in the same session IDE crashes and I have to start again.
Then it is fine for 30 more builds. Do you think if you build your application with the 29th build it may be bad. Have you tried building with build.bat.

Re: Strange behavior of HMG IDE

Posted: Mon Sep 14, 2020 6:21 pm
by salamandra
:) Hi Franco,
franco wrote:
Mon Sep 14, 2020 5:54 pm
I have problem with IDE. I mentioned this before in another post. If I build 30 times in the same session IDE crashes and I have to start again.
Then it is fine for 30 more builds. Do you think if you build your application with the 29th build it may be bad. Have you tried building with build.bat.
In my case the problem is not when compiling but when I am creating or editing forms (I use the IDE only to create and edit forms). It works fine up to 20/30 minutes and then the IDE crashes.
To compile I use QPM.

Best Regards,


Salamandra, Brazil

Re: Strange behavior of HMG IDE

Posted: Mon Sep 14, 2020 7:16 pm
by mol
I think TAB controls cause some problems.

Re: Strange behavior of HMG IDE

Posted: Mon Sep 14, 2020 11:24 pm
by salamandra
Hi Marek,
mol wrote:
Mon Sep 14, 2020 7:16 pm
I think TAB controls cause some problems.
I dont know if cause any kind of problem, but it decreases (much) the IDE performance


Regards,

Salamandra, Brazil

Re: Strange behavior of HMG IDE

Posted: Mon Sep 14, 2020 11:27 pm
by salamandra
Hola Dr Claudio,
srvet_claudio wrote:
Mon Sep 14, 2020 5:24 pm
Hi,
I'm sorry, but I'm out of time to work on it.
The IDE is a very large project with a lot of code.
I'm just one more user.
Gracias.


Salamandra, Brasil