I am getting errors after install new binaries hmg.4

Moderator: Rathinagiri

Post Reply
jparada
Posts: 220
Joined: Fri Jan 23, 2009 5:18 pm

I am getting errors after install new binaries hmg.4

Post by jparada » Fri Sep 03, 2010 3:23 pm

Hi,

After uninstalling the old version of hmg.4 and install the new version (hmg.4 Win ver.2010.09.02).

I am getting many errors like this:

c: / hmg.4/harbour/lib/win/mingw/libhbqtcore.a (QUrl.o): QUrl.cpp: (. text +0 xb03): und
efine reference to `_Unwind_SjLj_Unregister '
c: / hmg.4/harbour/lib/win/mingw/libhbqtcore.a (QUrl.o): QUrl.cpp: (. text +0 xb30): und
efine reference to `_Unwind_SjLj_Resume '
c: / hmg.4/harbour/lib/win/mingw/libhbqtcore.a (QUrl.o): QUrl.cpp: (. xb4a text +0): und
efine reference to `__gxx_personality_sj0 '
c: / hmg.4/harbour/lib/win/mingw/libhbqtcore.a (QUrl.o): QUrl.cpp: (. text +0 xb73): und
efine reference to `_Unwind_SjLj_Register '

Any help please?.

Thanks.

PS. Before, with the previous version worked well.

Best Regards
Javier

User avatar
Roberto Lopez
HMG Founder
Posts: 3873
Joined: Wed Jul 30, 2008 6:43 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 99 times

Re: I am getting errors after install new binaries hmg.4

Post by Roberto Lopez » Fri Sep 03, 2010 4:58 pm

jparada wrote:Hi,

After uninstalling the old version of hmg.4 and install the new version (hmg.4 Win ver.2010.09.02).

I am getting many errors like this:

c: / hmg.4/harbour/lib/win/mingw/libhbqtcore.a (QUrl.o): QUrl.cpp: (. text +0 xb03): und
efine reference to `_Unwind_SjLj_Unregister '
c: / hmg.4/harbour/lib/win/mingw/libhbqtcore.a (QUrl.o): QUrl.cpp: (. text +0 xb30): und
efine reference to `_Unwind_SjLj_Resume '
c: / hmg.4/harbour/lib/win/mingw/libhbqtcore.a (QUrl.o): QUrl.cpp: (. xb4a text +0): und
efine reference to `__gxx_personality_sj0 '
c: / hmg.4/harbour/lib/win/mingw/libhbqtcore.a (QUrl.o): QUrl.cpp: (. text +0 xb73): und
efine reference to `_Unwind_SjLj_Register '

Any help please?.

Thanks.

PS. Before, with the previous version worked well.

Best Regards
Javier
Please, try manually removing all the content of your previous installations and reinstalling again.
Regards/Saludos,

Roberto


(Veritas Filia Temporis)

jparada
Posts: 220
Joined: Fri Jan 23, 2009 5:18 pm

Re: I am getting errors after install new binaries hmg.4

Post by jparada » Fri Sep 03, 2010 8:30 pm

Hi Roberto,

Thanks for answering,

After doing what you advised me, I again had the same problem, then what I did was, just to set my path hmg4 environment (ie hmg4, hmg4/qt/bin, hmg4/harbour/bin) and it worked well.

I have the qt version 4.6.2 in my path, this might cause problems?.

As I said before everything was working fine until I install the new binaries hmg4 (previously I had no problems, even with my version of qt in my path)

Thanks

Best Regards
Javier

User avatar
Roberto Lopez
HMG Founder
Posts: 3873
Joined: Wed Jul 30, 2008 6:43 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 99 times

Re: I am getting errors after install new binaries hmg.4

Post by Roberto Lopez » Sat Sep 04, 2010 2:48 am

jparada wrote: I have the qt version 4.6.2 in my path, this might cause problems?.
Yes. That could be the problem. HMG.4 is based on 4.5.3

You do not need to install QT.

All needed things are in \hmg.4.
Regards/Saludos,

Roberto


(Veritas Filia Temporis)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest