HMG-IDE 3.0.0 (Forum test VI)

HMG announcements; Latest HMG-related news, releases, fixes and updates.

Moderator: Rathinagiri

User avatar
mol
Posts: 3214
Joined: Thu Sep 11, 2008 5:31 am
Location: Myszków, Poland
Has thanked: 223 times
Been thanked: 123 times
Contact:

Re: HMG-IDE 3.0.0 (Forum test VI)

Post by mol » Sun Oct 18, 2009 6:21 pm

I think, the problem with missing library containing HB_FUN_W32_REGWRITE still exists.

User avatar
Roberto Lopez
HMG Founder
Posts: 3980
Joined: Wed Jul 30, 2008 6:43 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 168 times

Post by Roberto Lopez » Sun Oct 18, 2009 7:39 pm

mol wrote:I think, the problem with missing library containing HB_FUN_W32_REGWRITE still exists.
the library 'libhbwin32' was was renamed to 'hbwin' in Harbour 2.0.

Its internal functions has changed name too.

I've compiled 'registry' sample and all goes fine.

I've searched for *.prg, *.c and *.ch files in HMG containing W32_REGWRITE and found nothing.

Are you linking a library compiled with HMG 2.x?

This is my last idea....

Regards,

Roberto.
Regards/Saludos,

Roberto


(Veritas Filia Temporis)

User avatar
mol
Posts: 3214
Joined: Thu Sep 11, 2008 5:31 am
Location: Myszków, Poland
Has thanked: 223 times
Been thanked: 123 times
Contact:

Post by mol » Sun Oct 18, 2009 8:01 pm

In IDE preferences, I have no custom libraries defined.
So, I think, They're only default libraries linked into my project.

User avatar
Roberto Lopez
HMG Founder
Posts: 3980
Joined: Wed Jul 30, 2008 6:43 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 168 times

Post by Roberto Lopez » Sun Oct 18, 2009 8:10 pm

mol wrote:In IDE preferences, I have no custom libraries defined.
So, I think, They're only default libraries linked into my project.
are you attempted to do a full build?

This is my last idea today :)

Regards,

Roberto.
Regards/Saludos,

Roberto


(Veritas Filia Temporis)

User avatar
Roberto Lopez
HMG Founder
Posts: 3980
Joined: Wed Jul 30, 2008 6:43 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 168 times

Post by Roberto Lopez » Mon Oct 19, 2009 5:16 am

mol wrote:In IDE preferences, I have no custom libraries defined.
So, I think, They're only default libraries linked into my project.
Please, do a binary search inside all files in the HMG folder and all files in your project file. None of them must contain the text 'W32_REGWRITE'.

If some file contains it, there is the problem.

Please, keep me posted.

Regards,

Roberto.
Regards/Saludos,

Roberto


(Veritas Filia Temporis)

User avatar
mol
Posts: 3214
Joined: Thu Sep 11, 2008 5:31 am
Location: Myszków, Poland
Has thanked: 223 times
Been thanked: 123 times
Contact:

Post by mol » Mon Oct 19, 2009 5:32 am

Finally, it works!
I think, last time, when I tried to run my project, I didn't reset incremental building!
I apologize for the confusion!

PS. Recompilation of whole project is really fast. My project now is biult in 50 sec. Previously, I had to wait a few minutes!
Great work, Roberto!
Last edited by mol on Mon Oct 19, 2009 4:02 pm, edited 1 time in total.

User avatar
sudip
Posts: 1446
Joined: Sat Mar 07, 2009 11:52 am
Location: Kolkata, WB, India
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by sudip » Mon Oct 19, 2009 7:38 am

Hello Master Roberto,

I am a late comer :(

Today, I downloaded HMG 3.0.0 Test IV, Patch IV and Test Ide 3.0.0. I just tested with one of my projects under development. It compiled ok and runs fine. :D

Thanks a lot :D

With best regards.

Sudip
With best regards,
Sudip

User avatar
Roberto Lopez
HMG Founder
Posts: 3980
Joined: Wed Jul 30, 2008 6:43 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 168 times

Post by Roberto Lopez » Mon Oct 19, 2009 1:13 pm

mol wrote:Finally, it works!
I think, last time, when I tried to run my project, I didn't reset incremental building!
I apologize for the confusion!

PS. Recompilation of whole project is really fast. My project nam is biult in 50 sec. Previously, I had to wait a few minutes!
Great work, Roberto!
I'm glad to know that.

Ok.

Regards,

Roberto.
Regards/Saludos,

Roberto


(Veritas Filia Temporis)

User avatar
Roberto Lopez
HMG Founder
Posts: 3980
Joined: Wed Jul 30, 2008 6:43 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 168 times

Post by Roberto Lopez » Mon Oct 19, 2009 1:14 pm

sudip wrote:Hello Master Roberto,

I am a late comer :(

Today, I downloaded HMG 3.0.0 Test IV, Patch IV and Test Ide 3.0.0. I just tested with one of my projects under development. It compiled ok and runs fine. :D

Thanks a lot :D

With best regards.

Sudip
Ok.

Please, report any compatibility problem that you found.

Regards,

Roberto.
Regards/Saludos,

Roberto


(Veritas Filia Temporis)

User avatar
mol
Posts: 3214
Joined: Thu Sep 11, 2008 5:31 am
Location: Myszków, Poland
Has thanked: 223 times
Been thanked: 123 times
Contact:

Post by mol » Mon Oct 19, 2009 4:09 pm

I've worked all day over my project and didn't found any problems.
I found one problem (or not) in IDE - pressing ALT-F4 when you are in Project Browser Window or Object Inspector window causes closing these window and after error in Main IDE Window.
I think, these window should be always open.

Post Reply